Over Ons

Bij Rico & Plato praten we over hout - omdat hout onze passie en ons leven is; . Onze Tafelkunst is onze favoriete collectie omdat onze producten zijn geworteld in de natuurlijke vormen van het hout waarvan ze zijn afgeleid. Wij vormen ze tot Tafelkunst. We hebben heel veel andere items gemaakt van Teak waar we ook trots op zijn, omdat we de nodige tijd besteden aan het ontwerpen en om de kwaliteit te perfectioneren voordat we ze aan u presenteren.
Rico & Plato is een fabrikant van hoogwaardige keuken- en eetkameraccessoires gemaakt van voornamelijk teak, maar ook ander hout. Het assortiment voor Nederland en Belgie wordt later uitgebreid met badkamerproducten en accessoires, en bijzetmeubilair voor alle ruimtes in huis. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in productie, afwerking, logistiek en klantenservice. We streven ernaar constant te innoveren met nieuwe ontwerpen en ideeën. Kijkt u gerust op onze website en neem contact met ons op als u geïnteresseerd bent in onze producten, of bestel direkt via onze webshop.
wij vertrouwen erop dat u deelneemt aan onze passie.

Branding

LASER Logo

Veel van onze producten hebben het Rico & Plato logo dat met een laser is gegraveerd. We zijn trots op onze producten en ons merk en we willen onze naam graag verspreiden door ons logo te gebruiken, zodat het synoniem wordt met onze producten en u ons mooie product altijd herkent.

Wij kunnen u een logo printservice op maat aanbieden , waarbij we uw bedrijfslogo in bijna al onze producten kunnen lasergraveren. Dit is een geweldige manier om uw bedrijf, een evenement of zelfs een goed doel bekend te maken. Zoals u hebt gezien op de pagina's van onze websites, gebruiken we vaak zwarte afwerking om de natuurlijke kleur van onze houten accessoires te compenseren en te contrasteren, dus het spreekt voor zich dat een helder, scherp en gedetailleerd logo er gewoon fantastisch uitziet. Profiteer dus van deze service en vergroot uw naamsbekendheid met ons product.

VERPAKKING: Er wordt GEEN kunststof of plastic gebruikt

We besteden veel zorg aan het verpakken van onze producten, zodat ze in perfecte staat bij u aankomen Alle items zijn afzonderlijk verpakt in hun eigen zakken met trekkoord (in geval van sets ook ieder stuk afzonderlijk verpakt in een zak met koord ). En daarna verpakt in een stevige kartonnen box met sticker en barcode. Alle hout produkten van Rico & Plato zijn gemaakt van duurzaam geproduceerd hout met SVLK certificaat ( V-Legal ).

 
X