Retourformulier Rico&Plato Nederland

Als je niet tevreden bent over de door jou bestelde artikelen dan heb je de mogelijkheid om deze binnen 14 dagen na ontvangst te retourneren. Stuur het ingevulde retourformulier samen met de factuur mee met de zending. Indien dit formulier niet volledig is ingevuld kunnen we de retouraanvraag niet in behandeling nemen.

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren?
De verantwoordelijkheid en kosten van et retourneren komen voor uw rekening, tenzij anders overeengekomen (bijv. in geval van gebreken). Wanneer u de bestelling ongefrankeerd retourneert zijn wij genoodzaakt extra kosten á €4,95 in rekening te brengen

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruikssporen bevatten. Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending.

Retouradres:
Rico & Plato
De Beverspijken 7b
5221 EE ‘s Hertogenbosch


PERSOONSGEGEVENS

ARTIKELOMSCHRIJVING

AANTAL

REDEN VOOR RETOUR

GEWENSTE RETOURAFHANDELING