Serveerplanken, snijplanken en hakblokken graveren

Luxe gegraveerde houten producten met uw bedrijfslogo

 

Bij Rico & Plato bestelt u gegraveerde producten zoals snijplanken, serveerschalen of hakblokken van teak- of eikenhout voor uw onderneming. Wij hebben een passie voor hout en dat ziet u terug in onze producten. Wij hebben veel handgemaakte producten van teak- en eikenhout waar we trots op zijn! Onze producten zijn van hoogwaardige kwaliteit en geschikt voor elke onderneming die een uniek houten product in huis wil halen.


Assortiment

Bij Rico & Plato hebben we voor zakelijke klanten meerdere producten beschikbaar die op maat geleverd kunnen worden. Beschikbare producten die u kunt laten graveren zijn onder andere teak basins, toiletrolhouders, zeephouders, stoelen, borden, snijplanken en serveerschalen. Ons team heeft meer dan 40 jaar ervaring in productie, afwerking, logistiek en klantenservice. Wilt u een of meerdere houten producten laten graveren voor uw bedrijf, restaurant, hotel of andere onderneming? Neem dan contact met ons op via het formulier onderaan deze pagina. Wij leveren altijd service op maat en hebben staffelkorting voor bedrijven.

Lasergraveren van bedrijfslogo

Standaard worden onze producten geleverd met het Rico & Plato logo. Deze is met een laser in het hout gegraveerd. Zoals we al zeiden; we zijn trots op ons product en dat laten we graag zien! Natuurlijk is het ook mogelijk om uw eigen logo in een van onze producten te laten lasergraveren. Dit maakt uw eigen merk nog beter zichtbaar. Voor de afwerking gebruiken we vaak een zwarte afwerking om de natuurlijke kleur van onze houten accessoires te contrasteren. Zo komt uw logo er scherp en duidelijk uit te zien. Interesse? Gebruik het formulier onder deze pagina. Ondernemingen krijgen bij ons altijd korting en extra voordeel bij grotere aankopen.

Offerte Contact

 
Schrijf ons
Stuur ons een notitie en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
 
X