vorig product

Teakhouten serveerplank met wit carrera marmer "Kril Marmo"

€ 59,00
Op voorraad
SKU
W-SPL-101-B

Kril Marmo Teakhouten Serveerplank

De 'Kril Marmo' is een exclusieve serveerplank van Rico & Plato, gemaakt van prachtig duurzaam teakhout. Het eersteklas witte Carrera-marmer in combinatie met het natuurlijk-warme bruine teakhout resulteert in een unieke snijplank die klasse en elegantie ademt. Omdat wij elke teakhouten serveerplank volledig met de hand maken heeft iedere plank subtiele nuances in vorm en houtnerfkenmerken: ieder exemplaar is 100% authentiek. Deze schitterende teakhouten serveerplank is ideaal voor het serveren van tapas, kaas en hapjes. De marmeren plaat beschermt het hout tegen groeven die ontstaan door het snijden van de hapjes. Zo blijft deze teakhouten serveerplank jaren mooi.

 


Eigenschappen Kril Marmo Teakhouten serveerplank

⚫ Gemaakt van 100% duurzaam Indonesisch teakhout!

⚫ Met SVLK/V-legal certificaat: voldoet aan alle EUTR-regulering.

⚫ Zeer hoge kwaliteit materialen.

⚫ 100% handgemaakt door ambachtelijke specialisten.

⚫ Afgewerkt met natuurlijke en voedselveilige minerale olie.

⚫ Gemakkelijk te reinigen met lauwwarm zeepsop.

⚫ Inclusief beschermingshoes op maat voor veilig opbergen.

⚫ Volledig plasticvrij verpakt en verzonden.

⚫ Wordt optimaal beschermd verscheept in een zeer stevige kartonnen doos.

⚫ 2 jaar garantie. Registreer je product hier en geniet van 5 jaar garantie. https://ricoplato.nl/garantie

⚫ Normale slijtage of schade door dagelijks gebruik is niet onder garantie. Andere uitsluitingen zijn schade als gevolg van onjuiste reiniging, verkeerd gebruik of verwaarlozing

Zo houdt u uw Kril Marmo Teakhouten Serveerplank in topconditie

Het teakhout van de Kril Marmo Serveerplank is door de houtmeesters van Rico Plato afgewerkt met een voedselveilige natuurlijke minerale olie. De olie maakt het artikel vocht- en vlekbestendig en voorkomt beschadigingen, waardoor het natuurlijke teakhout er ook na een lange tijd nog fenomenaal uitziet met minimaal onderhoud. Deze serveerplank hoeft u enkel schoon te maken met lauwwarm water en zeepsop, meer niet. Dompel deze teakhouten serveerplank beslist niet onder in water (niet vaatwasser-bestendig!), want dan kan het natuurlijke hout barsten en kromtrekken.

Rico & Plato: een passie voor duurzaam teakhout

Rico & Plato is een fabrikant van hoogwaardige teakhouten keukenartikelen. Al onze teakhouten artikelen worden volledig met de hand gemaakt op een duurzame en milieubewuste manier. Na de productie en afwerking worden de artikelen plasticvrij verpakt en verzonden. Eerst gaat het artikel in een stoffen zak met een trekkoord. Daarna wordt het verpakt en verzonden in een stevige kartonnen doos.

Met duurzaamheidscertificaat


Deze houten artikelen worden geïmporteerd vanuit Indonesië. Het hout is voorzien van een SVLK/V-Legal certificaat. Hiermee wordt voldaan aan de laatste EUTR-regulering die sinds maart 2013 geldt. Deze regulering gaat illegale houtkap en handel in illegaal hout tegen.

 

Meer informatie
GTIN (Barcode) 8997230776657
Materiaal Teakhout
Afwerking Natuurlijke afwerking
Dimensie 33cm x 26cm x 1.8cm
Vorm Rond
Opmerking Maten kunnen enigszins variëren omdat al deze producten handgemaakt zijn
Opmerking Elk stuk heeft zijn eigen individuele houtnerfkenmerken, daarom is elk stuk uniek.
Width (cm) 33
Length (cm) 26
Height (cm) 1.8
 
X