Teakhouten schaal

Van teakhouten schaal tot aan unieke houten eierdopjes, de producten van Rico & Plato zijn stuk voor stuk ware tafelkunst. De tijd van pure functionaliteit ligt bij de meeste keuken- en tafelproducten al lang achter ons. Huishoudens zijn op zoek naar gebruiksvoorwerpen die een aanvulling zijn op het interieur. Geen standaard fabrieksproducten, maar iets unieks met uitstraling. De teakhouten schaal van Rico & Plato is hier een prachtig voorbeeld van.

De luxe van een Teakhouten schaal

Door voor onze schalen teakhout te gebruiken, is de uitstraling er al direct eentje van luxe. De prachtige houtsoort heeft een unieke kleur, en de houtnerf springt er echt uit. De teak hout schaal past moeiteloos in elk interieur. Als perfect onderdeel van een landelijke inrichting, of als blikvanger in een strak witte inrichting, een teakhouten schaal is altijd een prachtige aanvulling.

Verwerking van onze teakhouten schaal

Bij Rico & Plato respecteren we de prachtige vormen en structuren van uiteenlopende stukken teakhout. Ons doel is niet om het te verwerken totdat elke teak houten schaal er hetzelfde uitzien. We zien de natuurlijke pracht, en bewerken dit tot er een unieke teak hout schaal ontstaat. Kiezen voor een duurzaam materiaal, en de sterke eigenschappen hiervan gebruiken, dat is hoe wij zorgen voor een kwaliteitsproduct.

Afwerking van de Houten schaal

De natuurlijke uitstraling van onze teak houten schaal spreekt de meeste mensen erg aan. Omdat niet iedereen dezelfde smaak heeft, bieden we ze echter ook aan met andere afwerkingen. Door de buitenkant bijvoorbeeld af te lakken in het zwart, ontstaat een uniek samenspel tussen de donkere buitenkant en houten binnenzijde. Erg populair, en met een extra luxe uitstraling, is de houten schaal van teak met een gouden laag. Het goud versterkt de luxe natuurlijke uitstraling, en maakt het een echte eye-catcher.

Assortiment teakhouten schalen

Door onze passie voor teakhout, kunnen we nog veel vertellen over onze mooie producten. Het is echter veel makkelijker om je te wijzen op ons assortiment. Bekijk onze teakhouten schalen in de webshop, en overtuig jezelf van de prachtige uitstraling en kwaliteit!