Teakhouten Snijplank - Hakblok 'Celery' in kopshout 45cm x 30cm x 5cm

€ 107,95
Op voorraad
SKU
CB-100

Celery Teakhouten Hakblok

De 'Celery' is een uniek hakblok van Rico & Plato. Het hakblok is gemaakt van prachtig duurzaam teakhout. Omdat wij elke teakhouten serveerplank volledig met de hand maken heeft iedere plank subtiele verschillen in vorm en houtnerfkenmerken: ieder exemplaar is 100% authentiek. Het oppervlak is stevig en slijtvast door een behandeling van twee lagen natuurlijke, minerale olie van voedingskwaliteit. Deze lagen beschermen en sluiten het oppervlak af. Dit schitterende hakblok is perfect voor het voorbereiden van uw maaltijd. Door een dun laagje bakolie aan te brengen ziet het hakblok er fris uit en blijft hij jaren mooi.

 


Eigenschappen Celery Teakhouten Hakblok

⚫ Gemaakt van 100% duurzaam Indonesisch teakhout!

⚫ Met SVLK/V-legal certificaat: voldoet aan alle EUTR-regulering.

⚫ Zeer hoge kwaliteit materialen.

⚫ 100% handgemaakt door ambachtelijke specialisten.

⚫ Afgewerkt met natuurlijke en voedselveilige minerale olie.

⚫ Gemakkelijk te reinigen met lauwwarm zeepsop.

⚫ Inclusief beschermingshoes op maat voor veilig opbergen.

⚫ Volledig plasticvrij verpakt en verzonden.

⚫ Wordt optimaal beschermd verscheept in een zeer stevige kartonnen doos.

⚫ Garantie: 1 jaar.

Zo houdt u uw Celery Teakhouten Hakblok in topconditie

Het teakhout van het Celery Hakblok is door de houtmeesters van Rico Plato afgewerkt met een voedselveilige natuurlijke minerale olie. De olie maakt het artikel vocht- en vlekbestendig en voorkomt beschadigingen, waardoor het natuurlijke teakhout er ook na een lange tijd nog fenomenaal uitziet met minimaal onderhoud. Dit hakblok hoeft u enkel schoon te maken met lauwwarm water en zeepsop, meer niet. Dompel dit teakhouten hakblok beslist niet onder in water (niet vaatwasser-bestendig!), want dan kan het natuurlijke hout barsten en kromtrekken.

Rico & Plato: een passie voor duurzaam teakhout.

Rico &Plato is een fabrikant van hoogwaardige teakhouten keukenartikelen. Al onze teakhouten artikelen worden volledig met de hand gemaakt op een duurzame en milieubewuste manier. Na de productie en afwerking worden de artikelen plasticvrij verpakt en verzonden. Eerst gaat het artikel in een stoffen zak met een trekkoord. Daarna wordt het verpakt en verzonden in een stevige kartonnen doos.<p>

Met duurzaamheidscertificaat


Deze houten artikelen worden geïmporteerd vanuit Indonesië. Het hout is voorzien van een SVLK/V-Legal certificaat. Hiermee wordt voldaan aan de laatste EUTR-regulering die sinds maart 2013 geldt. Deze regulering gaat illegale houtkap en handel in illegaal hout tegen.

Meer informatie
GTIN (Barcode) 8997230771546
Materiaal Teakhout
Afwerking Natuurlijke afwerking
Dimensie (±) 45cm x 30cm x 5cm
Vorm Rechthoek
Opmerking Maten kunnen enigszins variëren omdat al deze producten handgemaakt zijn
Opmerking Elk stuk heeft zijn eigen individuele houtnerfkenmerken, daarom is elk stuk uniek.
Width (cm) 45
Length (cm) 30
Height (cm) 5